NEXT TIME

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kontakt Person: Vagn Møller
Hjemmeside: NEXT TIME
Email: Skriv til artisten
Tlf.: 22963308
Hjemby: Holbæk
Pris: 0-15000
(4 baseret på kunde anmeldelser)
ADVARSEL: Vi spiller musik, man bli'r GLAD af !!!Uanset om du er til gammel dansk, rock, pop, country, irsk, evergreens, sprøde Shadows-toner eller tyske schlagere, så leverer vi varen - hver gang - og gør dit selskab til en FEST !

Er du en fan af den gode melodi, flot lyd og lys, god stemning og højt humør, så book Next Time til din næste fest.

Next Time Party Band er i grundformen en Duo med keyboard, guitar og sang, men kan også beskæres til Solo eller opgraderes til Trio og Kvartet. 

Vi glæder os til hvert eneste job og møder altid op i god tid. Vi leverer en flot lyd med perfekt balance mellem moderne teknologi og live instrumenter betjent af kompetente, erfarne musikere garneret med flot vokalarbejde og masser af smittende højt humør.

Vi gør en stor dyd ud af at tilpasse spillestyrke, repertoire og grad af underholdning efter det aktuelle publikum, og spiller alt fra Abba og Beatles over Oktoberfest-stimmung, Irsk folk, Grand-Prix og kitsch-hits til Seebach og Volbeat. Kort sagt: Musik man bliver glad af. Flotte, inspirerende arrangementer af velkendte melodier, som man kan både lytte og danse til og synge med på uanset alder. Vi spiller coverversions der er 100% tro mod originalen og andre, hvor vi giver den lidt ekstra kant og vores helt eget udtryk. Next Time Party Band spiller musik, der strækker sig seks årtier tilbage og frem til i dag.....og vi tager gerne mod opfordringer fra publikum :-) 
(4.0)
Kim rasmussen
60 års fødselsdag - 24 september 2022