Find Musik & Underholdning til festen

Med 3 simple trin kan du finde underholdningen du mangler

1 Opret en forespørgsel 2 Afvent tilbud 3 Book en artist

Hvem er 123festunderholdning.dk

Hvem står bag 123festunderholdning.dk

Manden bag 123festunderholdning.dk hedder Michael Bragt. Jeg er selv musiker og spiller i et par kopibands og jeg er ude at spille en del koncerter. Både private fester og offentlige arrangementer, så jeg kender en del til branchen og bevæger mig til dagligt i musik og underholdnings miljøet.

Jeg bor i Holstebro i Vestjylland og her har jeg boet det meste af mit liv :-)
Jeg har dog haft et par afstikkere til København og Silkerborg og et par andre småbyer :-)
Jeg har altid været lidt en nørd med de ting jeg kaster mig ud i, og her i blandt også at lave hjemmesider. Så dem har jeg lavet en del af :-)

Jeg havde med mine egne bands været på flere booking sider og synes de fleste af dem altid manglede et eller andet. Især den del hvor bandet blev kontaktet direkte af en kunde og vi ikke kunne skrive tilbage uden det kostede penge blev jeg lidt træt af.
Selv hvis et svar måske var et evt. Nej tak til et job eller for at fortælle vi var bookket den dag eller prisen ikke matchede. Så kunne jeg ikke skrive tilbage med et venligt nej tak uden at det skulle koste penge. Og jeg følte virkelig dårlig samvittighed over ikke at svare tilbage. Og tænkte at kunden med jobbet måske tænkte vi var uhøflige når vi nu ikke svarede tilbage.

Af den grund vil det på 123festunderholdning.dk også altid være muligt og helt gratis at svare tilbage på en direkte henvendelse man får via siden. Det kan ikke være anderledes.

Hvorfor 123festunderholdning.dk og hvad er formålet?

Hvorfor lavede jeg 123festunderholdning.dk, som nævnt før er jeg en nørd med de ting jeg kaster mig ud i. Og det er nok den første grund til at siden blev oprettet. Jeg kan lide at lave hjemmesider og sidde og kode og når jeg nu var lidt træt af de andre sider og jeg selv spiller musik så var det lidt oplagt at lave siden. Så der blev kodet og kodet og det tog da også en hel del timer at strikke siden sammen. Men nu er den her og så er formålet jo faktisk bare at have et samlingssted for de artister der har lyst til at være med. Og skaffe jobs og en kommunikations platform for artister, musikere og de folk der har et job til disse.
Derudover må der selvfølgelig godt falde en lille mønt af til mig selv. Men siden og 123festunderholdning.dk er på nuværende kun en hobby virksomhed og de fleste penge der ryger ind ryger lige så hurtigt ud igen til google annoncer og hvor jeg ellers finder de kan hjælpe med at gøre siden populær :-)

Moms, CVR, adresse og de andre formelle ting?

Som nævnt før er siden kun en hobby virksomhed og er slet ikke penge størrelser i spil der gør at det hverken er en god ide eller er formålsnyttigt på nogen måde at snakke om at momsregistrere eller få et cvr nummer.
Så af den simple grund er 123festunderholdning.dk ikke momsregistreret og jeg har heller ikke et cvr nummer. De formelle info er således

123festunderholdning.dk
Ejer: Michael Bragt
Sted: 7500 Holstebro
Mail: support@123festunderholdning.dk

Man er altid velkommen til at skrive hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp omkring siden.