Miss Molly Band

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Band/Orkester
Artist Genre: Partyband, Popband, Cover/Kopi band, Bryllupsband
Kontakt Person: Peter Brun Madsen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: København
Pris: 9000-25000+
Miss Molly Band spiller til alle slags fester - ingen fest for lille og intet job for stort. Miss Molly Band er det kendte band fra København, der spiller alle de populære og dansevenlige hits fra de seneste 7 årtier, med alt fra de glade 60'ere og frem til det allernyeste. Nu er vi på igen med et toptunet repertoire der helt sikkert får gang i ethvert dansegulv, nu med 80'er garanti.

Nu kan i opleve de 2 dygtige sangerinder Sarah K. Moshage og Mette Løgsted, der sammen med Søren Baage løfter klangbilledet til et sublimt niveau. Musikken leveres af Søren Baage på guitar, Nicolai Edlers på bas, Thomas hansen på trommer og Peter Brun Madsen på keyboard. 

Miss Molly Band har været på farten i mere end 15 år, med skiftende besætning, og spiller op til din fest, om det så er rund fødselsdag, bryllup, firmafest, julefrokost eller gammeldags halbal, havne- eller byfesten hvor der skal være plads til alle. 

Ring eller skriv for et uforpligtigende tilbud. Vi kan også tilbyde en attraktiv pakkeløsning med en hyggepianist eller en soft duo til dinner eller når kaffen serveres, og en DJ til at fortsætte musikken efter Miss Molly Band har været på. Vi har alt i lyd & lys. 

Referencer:  www.missmollyband.dk/anmeldelser.htm
Booking:       www.missmollyband.dk/Booking.htm