Miss Molly Band

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Band/Orkester
Artist Genre: Partyband, Popband, Cover/Kopi band, Bryllupsband
Kontakt Person: Peter Brun Madsen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: København
Pris: 9000-25000+
Miss Molly Band spiller til alle slags fester - ingen fest for lille og intet job for stort. Miss Molly Band er det kendte band fra København, der spiller alle de populære og dansevenlige hits fra de seneste 7 årtier, med alt fra de glade 60'ere og frem til det allernyeste. Nu er vi på igen med et toptunet repertoire der helt sikkert får gang i ethvert dansegulv, nu med 80'er garanti.

Nu kan i opleve den dygtige sangerinde Marie Funck. der sammen med de 4 rutierede musikere Carsten Iversen på guitar, Søren Munk på bas, Thomas Hansen på trommer og Peter Brun Madsen på keyboard, er med til at gøre din fest til den allerbedste.

Miss Molly Band har været på farten i mere end 15 år, med skiftende besætning, og spiller op til din fest, om det så er rund fødselsdag, bryllup, firmafest, julefrokost eller gammeldags halbal, havne- eller byfesten hvor der skal være plads til alle. 

Ring eller skriv for et uforpligtigende tilbud. Vi kan også tilbyde en attraktiv pakkeløsning med en hyggepianist eller en soft duo til dinner eller når kaffen serveres, og en DJ til at fortsætte musikken efter Miss Molly Band har været på. Vi har alt i lyd & lys. 

Referencer:  www.missmollyband.dk/referencer.htm
Booking:       www.missmollyband.dk/Booking.htm