Miss Molly Band

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Band/Orkester
Artist Genre: Partyband, Popband, Cover/Kopi band, Bryllupsband
Kontakt Person: Peter Brun Madsen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: København
Pris: 6000-25000+
Miss Molly Band spiller til alle slags fester - ingen fest for lille og intet job for stort. Miss Molly Band er det kendte band fra København, der spiller alle de populære og dansevenlige hits fra de seneste 7 årtier, med alt fra de glade 60'ere og frem til det allernyeste.

Miss Molly Band består af forsanger Dorte Engelbrechtsen, der sammen med de 4 erfarne musikere: Kenni Bagger på guitar, Martin Sluth på bas, Thomas Hansen på trommer og Peter Brun Madsen på keys - spiller til alle slags fester, hvad enten det er bryllup, rund fødselsdag, firmafest, julefrokost, eller open air. Vi spiller også gerne til jeres Skt. Hans aften eller  by- og havnefesten og andre større arrangementer, hvor der skal være plads til alle.

Hos os er en booking altid en sikker booking, og du kan altid få et gratis og uforpligtigende tilbud fra os - det koster ikke noget. Repertoiret sammensættes ud fra dine særlige ønsker, men husk vi hjælper gerne med at sammensætte det perfekte miks af numre til netop din fest - for vi har mange års erfaring i at vælge netop de allerbedste numre som virker hver gang - til din fest bliver der ingen bænkevarmere når vi spiller !

Vores priser er altid rimelige - men afhænger naturligvis af hvor vi skal spille, og i hvor lang tid. Vi har alt i lys- og lydanlæg, det eneste du skal tænke på er plads til bandet og strømmen til vores lyd- og lysanlæg, så får du til gengæld den bedste fest, som helt sikkert sætter prikken over i'et, og som du og dine gæster vil huske på i rigtig lang tid efter, med tankerne om en supergo' aften til tonerne af den allerbedste musik. 

Referencer:  www.missmollyband.dk/anmeldelser.htm
Booking:       www.missmollyband.dk/Booking.htm