Jesper K Antonisen

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kontakt Person: Jesper K Antonisen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Guldborg
Pris: 0-9000
Jesper K. Antonisen

Et godt udgangspunkt i denne branche, er nok at man skal dækkes ind af et rimeligt bredt repertoire. Uden at love for meget tør jeg godt sige, at der er musik fra næsten alle genrer, så der er ingen der går forgæves hvis de vil have lidt gang i gaden. Den genre jeg befinder mig bedst i, og som jeg selv er vokset op til, er primært pop og rock fra 70'erne, 80'erne, 90'erne og frem til i dag. Er man til nyere dansktop, tja..... så er det bestemt ikke det man får mest af....det er der mange andre dygtige musikere der spiller. ;-)

Jeg har ikke ry for at være en musiker der bare sidder og gemmer sig bag sit keyboard i et mørkt hjørne af lokalet......meeen hvis man insisterer, så kan jeg godt være fluen på væggen. Efter min ringe menig, så er et af de vigtigste parametre for en musiker, at "læse" publikum rigtigt. Efter en del år i branchen, syntes jeg selv OG mine kunder, at det går da meget godt. ;-)

Afdæmpet og lyttevenlige dinérmusik, er naturligvis også en del af det brede repertoire. Nogle af de numre du vil kunne høre under middagen kunne f. eks. være: 

Jessie - Joshua Kadison
I swear - Al-4-one
Your song - Elton John
Perfect - Ed Sheeran
Sir Duke - Stevie Wonder 
New York New York - Frank Sinatra
Careless whisper - Georg Michael....og mange mange flere.  

Som sagt, kan jeg godt være med til at få et godt "kick-off" på festen, men det er som udgangspunkt ikke en del af oplægget, uopfordret at stå for underholdningen, når middagen indtages. 

Hvis man gerne vil jump-starte en fest, kunne et serverings-teater, som du kan booke sammen med mig, være en super løsning. Det vil med garanti være noget gæsterne vil huske festen for. Ring eller mail for tilbud på musik inkl. tjenershow.....det er faktisk ikke så dyrt.;-)