HitShake

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Band/Orkester
Artist Genre: Partyband, Popband, Cover/Kopi band, Bryllupsband, Duo/Trio
Kontakt Person: Annette Trollegaard Lorentzen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: 8381 Tilst
Pris: 0-25000
Så er der lagt op til total fest med superbandet Hit'Shake, der trykker den for vildt af, med de fedeste hits fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og de helt nye hits. Du vil ikke være alene når du finder det fede party tøj frem fra dit yndlingsårti! 70’ernes glitter og glimmer, 80’ernes lædertøj og højt hår, 90’ernes pop strit hår og boy band look eller det nyeste outfit fra Beyoncés seneste musikvideo. Kort sagt vil man ikke kunne stå stille, når Hit'Shake leverer varen og forkæler publikum med de hits du kender allerbedst! Bandets frontpersoner er Annette Trollegaard Lorentzen og Peter Nielsen, som begge er kendt for deres deltagelse i TV2 showet ”Scenen er din” i nov. 2004, hvor de deltog i to udsendelser. 
Annette deltog i 2009 i TV2's Allstars med koret Bamse Allstars, som vandt hele konkurrencen. Gaven var en stor pengegave de donerede til diabetes børn i Århus og omegn.

Hit'Shake kan bookes fra 2-4 musikere og helt op til 12 musikere på scenen. Med den faste besætning, samt op til 2 pianister, percussionist, 3 blæsere og 2-3 korsangere, eller hvaddu ønsker.

Hitshake's faste besætning består af:Annette Trollegaard Lorentzen, sang og guitar,Peter Nielsen, guitar og sangJesper Bo Knudsen, TrommerMark Ong, bas og korNicolai Brandt Øgendahl, på keyboards og kor. Alle bandmedlemmer har en musikuddannelse bag sig, og er topprofessionelle.