Flemming Kiil

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kontakt Person: Flemming Kiil
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Haderslev
Pris: 0-12000
Musik og underholdning til alle slags fester.
DJ og entertainer, Flemming Kiil.

✓ Dansemusik • Dinnermusik • Temafester.

 ✓ Booker du Dj’en entertaineren Flemming Kiil til din fest, tilpasses musik og underholdning dine ønsker og behov, så du er sikret en god og festlig aften.

 ✓ Dansemusik: De gode gamle "oldies but goodies" og helt frem til nutidens radio party hits. Et fantastisk stort og bredt musik repertoire, der sætter gang i danselysten hos selv de mest krævende gæster, alle ung som gammel. Fortæller anekdoter til de danske og udenlandske hits. Musik vi alle kan danse og synge med på. Der spilles også gerne musik på opfordringer.

 ✓ Dinnermusik: Som en af de få DJ's tilbyder Flemming Kiil, at spille under dinneren. Under dinneren spilles der dejlig afdæmpet dinnermusik, stilfuldt, alsidigt, og stemningsfyldt. Dette vil helt sikkert bringe gæsterne i godt humør. Ønskes der evt. kædedans, fællessang, skåle sange, så giv besked. Vi arrangerer gerne dette efter jeres ideer og ønsker. Der spilles med på gæsternes medbragte festsange, der måtte komme i løbet af aftenen under dineren'.

 ✓ Temafest: Skal festen være lidt ud over det sædvanlige! Vores løsninger kan skrues sammen, som I ønsker det. Kun fantasien sætter grænser for arrangementet. Vi er specialister i musik og underholdning til temafester, en fest som altid er et HIT. Her går musikstilen i flere forskellige retninger Flemming Kiil har musikken samt ekspertisen til at fuldføre festen, så den bliver en succes.  ✓ Musikken fra 60’erne • 70’erne • 80'erne • 90'erne • 00'erne. De fedeste festligste farverige fem årtier! Da det stadig bliver spillet, et kæmpehit netop i tiden nu. Fortæller anekdoter til de danske og udenlandske hits. ✓  Oktoberfest & tyske Schlager. Flemming Kiil spiller også i Tyskland og kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for, Oktoberfestmusik og det tyske Schlager. Kædedans fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i München, krydret med vores egne tiltag fra Danmark.  ✓ Toppen af poppen. Vi kender dem alle sammen, de største danske hits gennem tiderne! Vi garanterer, at der vil være noget for enhver smag.  ✓ Country & Western. Moderne Countrymusik der kan gøre din fest til noget særligt.


 ✓ Du er velkommen til at kontakte Flemming Kiil pr. e-mail eller telefon. Du kan også booke DJ Flemming Kiil igennem dit bookingbureau.  Telefon26481106 E-mail ✓ mail@flemmingkiil.dk Web. www.flemmingkiil.dk