Theis - DJ-Udlejning

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: DJ/Diskotek
Artist Genre: DJ, Diskotek
Kontakt Person: Theis Hofdahl
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Odense
Pris: 0-25000+
RUTINERET DJ, der medbringer professionelt og flot lyd- og lysudstyr til din fest!

Vi har siden 2003 spillet som og leveret DJs, professionel lyd og lys til mange forskellige typer fester over hele landet. Nævneværdigt er voksenfester, firmafester, bryllupper og fødselsdagsfester fra 25 år og op. 

De fleste af vores spillejobs i dag er for det voksne publikum. Vi har erfaringen og rutinen til at kende musikken, der passer til jeres festtype. Vi når ud til et meget bredt publikum og har millioner af sange i musikbiblioteket. Musikønsker fra dig og dine gæster er altid velkomne både på forhånd og på selve aftenen! 
Udgangspunktet i musikstilen er som regel de allerbedste numre fra 70’erne, 80’erne, 90’erne, 00’erne blandet med nogle af de numre, som vi kender frem til idag. Alderen på gæsterne spænder ofte bredt og det er i min optik vigtigt, at kunne spille noget for enhver smag, så alle får en god fest. Derfor er det vigtigt for mig på forhånd at cleare med dig, hvilken type musik I godt kan lide - så rammer vi nemlig plet hver gang!

Mit fokus er, at kunden skal tænke på så lidt som muligt. Det er os, der har forstand på musikken, lyden og lyset - så Du kan bruge din energi bedre et andet sted. Kort fortalt sørger jeg for det hele og jeg glæder mig til at høre fra jer.

_____________________
Få dine gæster på dansegulvet med en erfaren og professionel DJ. Vores dygtige folk bidrager med den gode musik, flot og velspillende lydudstyr og et flot lysshow. Med en dygtig DJ skaber du rammerne om en perfekt aften med musik og giver dine gæster en oplevelse de sent glemmer. 
Vi har spillet til mere end 2500 events og arrangementer og vores rutinerede DJ’s har mange års erfaring. Læs vores anmeldelser på trustpilot og få et indblik i, hvad andre kunder synes og os. Du finder meget mere om os, video'er og anmeldelser på http://www.dj-udlejning.dk/