Mobildiskotek Flashback

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: DJ/Diskotek
Artist Genre: DJ, Diskotek, Originalt musik, Dinner musik
Kontakt Person: Thomas Grænge
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Nakskov
Pris: 0-6000
Vi spiller her: Øvrig Sjælland
Mobildiskotek Flashback er det oplagte valg når du har brug for dansevenlig musik til din fest.  Vi elsker at se glæden i øjnene på gæsterne, når et bestemt hit bliver spillet, eller når en sang vækker gode minder. Dette vil vi også gerne være med til at sikre for dig og din fest.

Skal du derfor holde en voksenfest lige om hjørnet, og mangler du en professionel DJ med mobildiskotek, der er garant for god stemning.

Hvad enten der er tale om:
  • Bryllup, Kobberbryllup eller Sølvbryllup
  • Fødselsdag (30, 40, 50 eller 60 års)
  • Konfirmation
  • Temafest (f.eks. 80'er eller 90'er)
  • Julefrokost
  • Firmafest
  • Halbal
  • Eller noget helt andet...

Står vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du er tryg gennem hele processen med en god og løbende dialog – og at du under festen naturligvis bare kan slappe af samt nyde de gode rytmer og selskabet.

Bag pulten finder du en rutineret veloplagte DJ, der står klar til at underholde det voksne danseglade publikum, med den helt rigtige kombination af alle de største hits igennem tiden, lige fra 70’er disco, de fedeste 80’er pophits over til 90’ernes eurodance klassikerne, krydret med det bedste fra 00’erne,  og det hele bliver blandet med nogle af tidens Top-40 hits.

Skal i bruge dæmpet musik under middagen kan vi også tilbyde dette,  samt instrumentalversioner af nogle af de mest almindelige festsange, vi synger dog ikke for, men stiller gerne en mikrofon til rådighed hvis det ønskes.

Her er nogle af grundene til du skal vælge os til din fest!
God service hele vejen igennem.
Professionel DJ der elsker musikken og at feste med jer!
Mulighed for medbestemmelse på musikken.
Skriftlig kontrakt på dit arrangementet.
Gratis og omkostningsfri om bestilling grundet COVID-19 restriktioner.

Vi anbefaler du kontakter os i god tid hvis du overvejer at booke Mobildiskotek Flashback til din fest, da vi i perioder oplever stor efterspørgsel. Skulle du være ude i sidste øjeblik, så tag alligevel chancen os send os din forespørgsel. Datoer bliver booket efter princippet først til mølle, men måske vi kan finde en ledig dato med kort varsel der passer med dit arrangement!

Mobildiskotek Flashback holder til i Nakskov og dækker således voksenfester og arrangementer på hele Lolland-Falster og Sydsjælland. Skal du derfor holde fest i Nykøbing Falster, Maribo eller måske Vordingborg er vi og vores DJ’s klar til at levere en brag af en fest med de bedste hits, du husker og kan synge med på.

Har du et brændende ønske om at lade os komme og spille musik til netop din fest, selvom den ikke afholdes på Lolland-Falster eller Sydsjælland, er du stadig velkommen til at kontakte os. Vi sætter også gerne gang i festen andre steder i landet.

Mobildiskotek Flashback - For de unge voksne