Lille John

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: DJ/Diskotek
Artist Genre: DJ
Kontakt Person: John Eichner
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Padborg
Pris: 0-6000
Dinner & dansemusik til det voksne og modne publikum:
 
Dj. Lille John har mange års erfaring i at spille dinner og dansemusik til alle offentlige samt private fester,
Med DJ. Lille John har du garanteret professionel lyd og super flot lys opsætning som skaber en unik og elegant stemning i festsalen.

Dj. Lille John har et meget bredt musikrepertoire, hvor der vil være noget for enhver smag, musik helt tilbage fra 60`erne og frem til tidens hits, ”her bliver ingen glemt på dansegulvet”

Dj. Lille John spiller i hele Danmark til alle slags fester stor som lille. fødselsdage, Bryllupper, Firmafester, Byfester, Temafester, Cafe dansebar m.m.

DJ. Lille John tilpasser sit musikrepertoire til netop det publikum han spiller for ved det pågældende arrangement. Med et utroligt bredt musikrepertoire inden for dansemusik og dinnermusik.

Dj. Lille John kan bookes, hvad enten det udelukkende er til et par timers underholdning under middagen, kun under dansen eller selvfølgelig også såfremt, der er tale om en hel aftens – arrangement. Derudover er det også muligt at booke Dj. Lille John til brunch, middags – og eftermiddags arrangementer.

Temafester:
Er du ved at planlægge temafesten stor som lille? Det er kun fantasien der sætter grænser for arrangementet. Der spilles efter jeres ønsker og ideer! 

Uanset om det er 70`er fest 80`er fest, oktoberfester / Beerfester eller en af de andrer utallige temafester så har DJ. Lille John musikken til brag af en fest. 

Musikken fra 60` erne, 70`erne, 80`erne, 90`erne, 00`erne. er nok det der huskes bedst, da det stadig bliver spillet. Det gør de fem årtider til noget helt specielt og uforglemmelig.
 
Tyroler, Oktoberfest, Après ski, Slagerpartymusik. Dj. Lille John kender den festlige originale tyske slagerpartymusik inden for Tyrolermusik,
 
Oktoberfestmusik,  Après ski, Neue Deutsche Welle. Partymusik kædedans, fællessang og diverse lystige skåle viser, de bedste elementer fra Oktoberfesten Beerfest i Munchen, krydret med vores egne tiltag fra Danmark. 

Lille John giver meget gerne et uforpligtende tilbud til din næste fest.         
Tlf. : 21 62 35 09 
mail:lillejohnsmusik@gmail.com
web: lillejohn.dk