Lille John

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: DJ/Diskotek
Artist Genre: DJ
Kontakt Person: John Eichner
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Padborg
Pris: 3000-6000
Musik til festen!
 
Lille John har mange års erfaring i at spille dinner og dansemusik til alle offentlige samt private fester. Behagelig lyd og flot lysopsætning til store og små arrangementer. Partymusik vi alle kan synge med på og danse til, Musik for enhver smag til unge som gamle.

Lille John har et meget bredt repertoire af musik med til alle fester, og bruger dette med snilde og erfaring, for at holde godt gang i festen. Lille John`s motto er at ” Festen skal jo starte lige fra starten af” hvilket Lille John er kendt for.

Dansegulvet plejer at være fyldt, fest deltagerne er glade og alle får en forrygende oplevelse. Lige meget hvor de arrangementer finder sted i Danmark, så kan Lille John være tilstede, og sætte prikken over i`et til netop dit arrangement.

Lille John mixer sangene samen i den rigtige rækkefølge for at holde godt gang i festen. Hvis gæsterne har musik ønsker bliver disse også spillet.

Lille John kan bookes, hvad enten det udelukkende er til et par timers underholdning under middagen, kun under dansen eller selvfølgelig også såfremt, der er tale om et helt aftens arrangement. Derudover er det også muligt at booke Lille John til brunch, middags- og eftermiddags arrangementer.   

Dinnermusik!
Under middagen spilles der dæmpet og behagelig musik, så gæsterne kan tale sammen og nyde festen, der spilles også musik til de festsange som gæsterne har medbragt til festen. Lille John har i sit repertoire et stort udvalg af de mest spillende festsange.   

Dansemusik!
Under dansen leveres der et virkelig bredt musikrepertoire. Musik for end hver smag til alle unge som gamle kan komme ud på dansegulvet. Musikrepertoiret strækker sig over de sidste syv år tider.  Det er de gode gamle kendte 50`erne, 60`er Rock N` Roll, 70`er Disco, 80`er pop, 90`erne 00`erne, 10`erne, country western, dansk popmusik, melodi grandprix, partymusik, dansk toppen, svensk toppen, norsk, jazz, Tyroler, Oktoberfest, tyske Schlager hits, og nutidens Clacikker.

Lille John giver meget gerne et uforpligtende tilbud til din fest.         
Tlf : 21 62 35 09 
mail:lillejohnsmusik@gmail.com