Kjeldsen og K

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Duo/Trio
Artist Genre: Partyband, Bryllupsband, Duo/Trio, Dinner musik
Kontakt Person: Jan Mosegaard Kjeldsen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Bogense
Pris: 9000-12000
Kjeldsen og K spiller op til dans og sang til alle livets fester. Vi spiller med livsglæde og højt humør, og alle sange er genkendelige hits, som enhver kan synge med på. Vi favner musikalsk bredt, men mest af alt spiller vi gode, gamle danske og udenlandske hits fra 60/70/80’erne. Bamses Venner, John Mogensen, Kim Larsen, The Eagles, Creedence Clearwater Revival, Shu-bi-dua, Elvis.Og mange mange flere nationale og internationale musik-idoler..
Du kan booke Kjeldsen og K til din næste fest, og vi garanterer en ægte musikalsk autentisk stemning med live musik leveret professionelt og lige fra hjertet. Vi er to musiknørder, der meget gerne høre om dine ønsker for din fest og vi sætter stor ære i at leve op til dine ønsker og gensidige forventninger.
Kjeldsen: Jan Kjeldsen spiller guitar, synger og holder styr på en vellydende rytmeboks, mens han ind imellem numrene sørger for hyggelig stemning med sjove kommentarer tilpasset aftenens publikum. Stemningen er løs og uformel og derfor let og festlig.
K: Kå Jensen spiller klaver og synger herlige sange som du helt sikkert kender, og er ind i mellem numrene behjælpelig med sjove eller skøre indfald tilpasset aftenens publikum. 
Sammen har Jan og K en hjertevarm kemi, der skinner igennem til det forventningsfulde publikum, og sammen udgør de en varm og kompetent musikalsk duo, som sørger for at alle gæster bliver forkælet musikalsk, da duoen også modtager musikønsker på aftenen.
Video
https://youtu.be/p0v1Ph3rzRs