John - Som Han Var

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Andet Underholdning
Artist Genre: Foredrag/Fortælling, Teater/Skuespil
Kontakt Person: Brian Arnold
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Odense C
Pris: 20000-25000+
John - Som Han Var.
En dokumentarisk teaterkoncert
 
John - Som Han Var, er en dokumentarisk teaterkoncert om John Mogensen. Forestillingen kombinerer dokumentariske indslag og koncert med en unik visuel scenografi samt lidt teater.

”John – Som han var”, tager dig med på rejsen gennem John Mogensens liv og musik. Frontfiguren Brian Arnold er, både af udseende og gemyt, personificeringen af John Mogensen og træder derfor let og elegant både ind og ud af rollen som John Mogensen, så man næsten går hjem med følelsen af selv at have oplevet John - og hvem ved? det har man måske også! På scenen bakkes Brian op af et særdeles kompetent orkester. På underholdende og medrivende vis bliver publikum ført gennem alle de skønne sange fra bulldozer-poetens bagkatalog og bliver samtidig klogere på hvem John Mogensen var.Grundlaget for denne dokumentariske teaterkoncert er frontfiguren Brian Arnolds livslange fordybelse i John’s musik og livs-historie:

”I rigtig mange år har jeg drømt om at formidle historien om John og hans musik, især på de små intime teaterscener. Det skal være levende og nærværende. På den måde mener jeg man bedst og mest respektfuldt fortæller historien om John Mogensen.”

Køb billetter og ta' plads ved de små hyggelige caféborde og lad dig drive med på denne musikalske tidsrejse om folkekunstneren, der talte direkte ind i vores hjerter, og med sin musik fik os til at synge: ”Der er noget galt i Danmark”.

Længde 2 x 55 minutter.