Hyggepianisten

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Solo Musiker
Artist Genre: Solo musiker, Unplugged, Dinner musik, Foredrag/Fortælling
Kontakt Person: Jesper Boye Nielsen
Email: Skriv til artisten
Hjemby: Brønshøj
Pris: 0-6000
• Som hyggepianist spiller jeg stemningsfuld baggrundsmusik! Det er alsidigt og sobert og med en udpræget situationsfornemmelse. Jeg spiller med stor indlevelse i arrangementets stil og stemning – i et passende lydniveau, så gæsterne kan snakke sammen. Lyden er i top og jeg spiller på et super godt el-klaver, som lyder meget akustisk. Er der et flygel eller klaver på stedet, spiller jeg meget gerne på dette.

Stilen er velkendt populærmusik, som overvejende er evergreens – jazzstandards – ballader – pop – latinamerikanske numre – der er noget for enhver smag og musikken er fra de gode gamle dage og til i dag. Jeg akkompagnerer indkomne fest- og bordsange og spiller gerne serenader og sømandsviser på harmonika i en lille halv times tid, hvis dette ønskes. Meget stemningsfuldt!

• Jeg spiller gerne op til dans efter kaffen og hvis det er et bryllup, spiller jeg også Brudevalsen. Dansemusikken er med masser af gode hit’s fra 70’erne og 80’erne og lidt af det nyere. Jeg leverer underholdning, der vil gøre festen til en rigtig god oplevelse for dig og dine gæster. Udover at spille på keyboard, synger jeg og spiller nogen gange også på bas.

Hyggepianistens repertoire er stort og alle kan synge med! Jeg spiller mange danske sange – Kim Larsen – John Mogensen – Bamse – Sven Gylmark – Dodo and the Dodos – Danseorkesteret – Johnny Reimer – Lars Lilholt – Shubidua m.fl.  Og indimellem – Elvis – Stevie Wonder – Beatles – Bob Dylan & Bob Marley –  m.fl.

• Som hyggepianist spiller jeg med allerstørste respekt for komponist og tekstforfatter, men jeg tillægger musikken mit eget personlige præg! Professionel optræden er en selvfølge.