Copenhagen Showband

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Band/Orkester
Artist Genre: Partyband, Bryllupsband, Unplugged
Kontakt Person: Victor André Enselmann
Email: Skriv til artisten
Hjemby: København
Pris: 6000-20000
Opskriften er brass, saxes & drums, betjent af omkring 35 unge musikere og dansere, som sætter en ære i at optræde og glæde så mange som muligt med god musik, dans og show.

Med den besætning er der masser af power til at spille for hundredvis af mennesker, uden at der skal tilsluttes en eneste ledning. Copenhagen Showband er 100% unplugged og samtidig 100% mobilt.

Målet med bandet er at revolutionere og afstøve blæsermusikken i Danmark – en mission, der foreløbigt har været en stor succes. Siden Copenhagen Showband blev dannet, har denne filosofi været grundlaget for alt, bandet har gjort:

Copenhagen Showbands hovedformål er at underholde folk og sprede glæde! Bandet ikke bare spiller musik – de optræder med musikken! Der er noget for både øjet og øret.

Copenhagen Showband spiller den musik, som publikum vil høre, og gør det der, hvor publikum er. Der er ingen snærende ledninger, så bandet kan optræde alle vegne. Musikken kommer til publikum – og ikke omvendt.

Filosofien er, at det er glæden, der skaber den gode musikoplevelse. Og det gælder både glæden hos musikerne, arrangøren og publikum. En glæde, man fremkalder ved at spille på alle sanser.