Special Occasion Jazztrio

Vidste du at du kan oprette en forespørgsel og få tilbud fra vores artister Opret forespørgsel
Kategori: Duo/Trio
Artist Genre: Jazzband, Bryllupsband, Duo/Trio, Dinner musik
Kontakt Person: Jacob Vikkelsø
Email: Skriv til artisten
Hjemby: København
Pris: 3000-6000
Special Occasion Jazz Trio
Special Occasion Jazz Trio (SOJT) er en jazz trio fra København, der særdeles hurtigt har vundet indpas på den danske jazz scene, og er det perfekte bud på en musikalsk oplevelse til din fest. Om det er som lydtapet under middagen eller til dans. Vi kan det hele!Med udgangspunkt i gode gamle evergreens og klassikere har gruppen fundet et enkelt, samlet og melodisk lydbillede, der giver en fantastisk stemning såvel afslappet som af høj musikalsk kvalitet.
...vellydende og velklædt jazztrio, når det er bedst!
Trioen er således utroligt velegnet til receptioner, ferniseringer eller ved specielle lejligheder, som med SOJT vil få en ekstra delikat og festlig stemning. Det er vellydende og velklædt jazztrio, når det er bedst!Alle tre medlemmer af SOJT er uddannet fra musikkonservatoriet i København med diplomuddannelse som musiker og fungerer som professionelle musikere i mange forskellige sammenhænge.
SOJT har spillet ved mange større arrangementer bla for Lauritz.com, DONG Energy, Carhartt WIP, Wonderful Copenhagen, Nimb, Bremen teater mm. Derudover har vi spillet til mange private arrangementer som bryllupper, fødselsdage, kunst receptioner, gallerier osv.

Se mere og hør musikken på:

https://sojt.dk/

Special Occasion Jazz Trio er:
Nicholas Kingo: Piano / Fender Rohdes
Tobias Dall: Kontrabas
Jacob Vikkelsø: Trommer